Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky   .

Booking 10% cash back

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

Neměl by prosím ještě někdo volný kód, děkuji. 

0 Citovat

VP92FG6DGZ platný do 4.11.

0 Citovat

kód někdo použil, ale opět nedal vědět :(

0 Citovat

Opět nabízím 10% kód na booking platný do zítřejší půlnoci

EDIT: pryč

0 Citovat

Já bych se taky o jeden přihlásila prosím, kdyby někdo měl. A prosím kdyžtak do zprávy, aby mi ho nikdo nevyfouknul. Děkuju :-)

0 Citovat

Prosím prosím, měl by někdo ještě volný kód? 🥺 moc poprosím ho poslat do zprávy a až budu mít kód někdy já, tak ho pak sem na oplátku taky hodím 

0 Citovat

Daruji další kód. Tentokrát aktivnímu členovi do SZ. Edit: Udáno

0 Citovat

Ahojte, nejrychlejší vyhrává 😎

4BE7Q45HDB

0 Citovat

Diky moc, TomZem!! Využito, velmi pomohol ♥️

0 Citovat

Suprtrupr, užij si trip ✈️🚙⛵️🚀😉

1 Citovat

Využil jsem 

0 Citovat

Tak to mě zajímá, kdo těch 10 % pak dostane 😁

1 Citovat

Tak moment….. to jde dvakrát? 

0 Citovat

No právě, čučím jako blázen 😳

0 Citovat

Pak dejte vědět, pokud mě booking zase něco pošle, oslovím přednostně toho druhého 👍

1 Citovat

zkontrolujte si peněženku, jestli tam je v očekávaných odměnách, ono při 2 rezervacích najednou to může blbnout a vypada to jakože uplatněn, ale není.

2 Citovat

Diky, mně to tam ukazuje 

0 Citovat

Kód 10% pre AKTÍVNEHO člena. Platnosť do polnoci.

Pošlite súkr. správu.

edit: kód odoslaný

0 Citovat

Dobrý den, měl by někdo kód na Booking 10 % cashback? Moc by to pomohlo.

Předem děkuji.

0 Citovat

Parkrat jsem diky zdejsim lidem vyuzil kod, dnes mohu zase nabidnout ja - platny do 8/11.

TA23WQSAR7

2 Citovat

56KV8GGX7D

0 Citovat

ahoj, po nekolika poskytnutych kodech, bych tentokrat potreboval i ja. Prosim nejakou dobrou dusi, dekuji

0 Citovat

Ahoj, potřeboval bych slevový kód, čeká mě pobyt se studiem v Británii a rád bych zkusil něco ušetřit. :) Děkuji moc.

0 Citovat

Taky bych požádal o kód do zprávy 🙏 jakmile dostanu taky, vrátím. Děkuji pěkně. 

0 Citovat

Nemá někdo kód na 10%? Děkuji

0